Vi spiste steg, som var stegt i weber-grillen og en god gang salat, nye kartofler med en "sovs" af græsk youghurt rørt med citron, salt og peber og masser af finthakket løg og persille. Bagefter fandt jeg en pose frosne æbleskiver i fryseren (som underligt nok ikke var for gamle). De røg i en foliebakke og en tur i weber-grillen. Mens jeg fik ryddet af bordet og brygget noget kaffe, stod æbleskiverne og hyggede sig i varmen. Det kan helt klart anbefales. De blev rigtig gode. Der blev spist med stort velbehag.
Hvorfor nu æbleskiver?? Da jeg var barn fik vi altid - af uvisse årsager - store mængder æbleskiver før vi tændte sankthansbålet. Så det...............
lørdag, juni 23, 2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tænk, det havde jeg faktisk glemt, men vi fik osse æbleskiver sankthansaften da jeg var barn. Det var nu så hyggeligt.
SvarSletFortsat god weekend
Kh Jane
Det har jeg godt nok aldrig prøvet, at spise æbleskiver sct. hansaften... men hvorfor ikke...
SvarSleten god ide til restvarmen på grillen...
Det lyder som en dejlig menu, og æbleskiver på grillen, ja hvorfor ikke :-)
SvarSletVi får også altid æbleskiver sankthansaften, men først efter santhansbålet:-))
SvarSletHe! æbleskiver bør spises året rundt :o)
SvarSletkh Linda